RIA-Majat

Viihtyisää majoitusta
Lapin maisemissa Ylläksellä

Majoitustilat

RIA-Majat sijaitsee tunturille nousevan tien läheisyydessä Röhkömukan alueella osoitteessa Vasatie 3. Tontilla on kaksi majoitusrakennusta, laavu, puuliiteri ja jätekatos sekä lämmityspistokkein varustetut autopaikat.


RIA-Majojen historiaa


Rakennukset on suunnitellut rovaniemeläinen RA Jukka Teppo ja ne valmistuivat 1992. Vuosien kuluessa modernisoidut ja varustellut RIA-Majat tarjoavat edullisen paikan loman viettoon. Päärakennuksessa on erillisten käytävien varrella kaksi kolmen hengen huonetta ja viisi kahden huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma wc-suihkuhuone sekä jääkaappi. Yhteistiloina kaksipuolinen keittiö, olohuone, jossa takka ja TV, saunatilat sekä huoltotilat.

Ylämajassa on neljä 4-6 -hengen huoneistoa, joissa on tupakeittiö, erillinen makuuhuone, parvi ja wc. Kahdella huoneistolla on yhteinen sauna ja suihkuhuone. Huoneistojen välisestä käytävästä pääsee yhteiseen huoltohuoneeseen.

Langaton Internet-yhteys toimii molemmissa rakennuksissa. Kotieläimien tuonti ei ole sallittua koska osa tiloista on yhteiskäytössä.

Pihapiiriin kuuluu laavu, missä voi pitää tulia, keittää nokipannukahvit ja nauttia Lapin tunnelmasta vaikkapa lettuja paistaen.