RIA-Majat

Viihtyisää majoitusta
Lapin maisemissa Ylläksellä

Talkoot RIA-Majoilla 8. - 13.6.2023

RIA-Majoilla järjestetään vuosittain seniortalkoot, jotka osaltaan varmistavat majojen moitteettoman kunnon. Seniorit kokoontuvat talkoisiin RIA-Majoille joka vuosi. Ensi kesänä on vuorossa jo 13. senioritalkoot Yllläksellä.

Kutsumme jälleen rialaisia senioreita viettämään alkukesän ikimuistettavia hetkiä RIA-Majoille, Ylläksen Äkäslompoloon. Talkoissa korjataan, huolletaan ja siivotaan paikkoja. Talkoolaisten huoltopuolikin vaatii resursseja. Tarkoituksena on myös viettää vapaa-aikaa mm. tutustumalla johonkin lähialueen kohteeseen.

Talkoot RIA-Majat 1


Järjestäjä tarjoaa talkoolaisille majoituksen ja talkooruoat. Jokainen vastaa itse matkoista ja oman vapaa-ajan kustannuksista.

Voit osallistua viisi päivää kestävään tapahtumaan alusta loppuun tai vain muutaman päivän. Tästä on syytä mainita ilmoittautuessa,  jotta huonevaraukset limityksineen onnistuisivat.

Talkoot RIA-Majat 2


Talkoopaikat ja majoitukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärää rajoittaa majoituskapasiteetti. Ilmoittautua voi heti tai viimeistään 12.5.2023.

Tervetuloa

RIA-Majat

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Martti Hinkkanen
0400 553 207
martti.hinkkanen a pp.inet.fi