RIA-Majat

Viihtyisää majoitusta
Lapin maisemissa Ylläksellä

Talkoot RIA-Majoilla 18. - 23.8.2018

RIA-Majoilla järjestetään vuosittain seniortalkoot, jotka osaltaan varmistavat majojen moitteettoman kunnon. Seniorit kokoontuvat talkoisiin RIA-Majoille joka vuosi. Ensi kesänä on vuorossa jo kahdeksannet senioritalkoot Yllläksellä.

Kutsumme jälleen rialaisia senioreita viettämään loppukesän ikimuistettavia hetkiä RIA-Majoille, Ylläksen Äkäslompoloon. Tulevissa senioritalkoissa tavoitteena on mm. viimeistellä päärakennuksen pysäköintialuetta ja uutta tulotietä levittämällä niille sepeliä sekä pestä ja käsitellä molempien rakennuksien terassien puuritilät. Lisäksi rakennusten sisäpuolet vaativat huoltoa ja siivousta, unohtamatta ulkopuolen siivousta. Talkoolaisten huoltopuolikin vaatii resursseja. Tarkoituksena on myös viettää vapaa-aikaa mm. tutustumalla johonkin lähialueen kohteeseen.

Järjestäjä tarjoaa talkoolaisille majoituksen ja talkooruoat. Jokainen vastaa itse matkoista ja oman vapaa-ajan kustannuksista.

Voit osallistua viisi päivää kestävään tapahtumaan alusta loppuun tai vain muutaman päivän. Tästä on syytä mainita ilmoittautuessa,  jotta huonevaraukset limityksineen onnistuisivat.

Talkoopaikat ja majoitukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärää rajoittaa majoituskapasiteetti. Ilmoittautua voi heti tai viimeistään 31.7.2018.

Tervetuloa

RIA-Majat

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Martti Hinkkanen
0400 553 207
martti.hinkkanen a pp.inet.fi